Nordmann

Nordmann brad a fost numit dupa botanistul finlandez Nordmann, care a gasit un copac necunoscut in muntii georgieni din Caucaz. Astăzi este cel mai folosit pom de Crăciun din Europa și este considerat de mulți ca fiind cel mai frumos.

Cei mai frumosi brazi Nordmann sunt din Danemarca. Acest lucru se datorează climatului ușor de coastă și veriilor reci și luminoase. Aici, peste 50 de ani în urmă, a început să se planteze astfel de pomi de Crăciun. De atunci, copacul și-a găsit drumul în multe case din întreaga lume.

Bradul Nordmann se caracterizează prin culoarea verde închis și cu acele moi lungi. Se dezvoltă foarte regulat, cu numerosi lăstari și o formă minunată. Firele de Nordmann rămân proaspete pentru o lungă perioadă de timp și sunt cunoscute pentru rezistența lor bună la ac.

Oferim brad Nordmann pentru pomul de Crăciun în dimensiuni de la 75 cm până la 12 metri. Faceți clic pe meniul din partea stângă pentru a descrie diferitele calități oferite.

O mai bună logistică și manipulare

Ca răspuns la cererea de pe piață pentru paleți mai mici, am introdus un sistem nou și îmbunătățit de paletizare

Majoritatea copacilor de Crăciun și verdele decorativ sunt livrați pe paleți, cum ar fi Paleți Mici, Medii, Mari, Europaleți sau CC. Paletele de brazi de Crăciun optime – și nu în ultimul rând  în condiții de siguranță  – livrare pentru clienții noștri. De asemenea, protejează copacii și verdele decorativ de deteriorări în timpul transportului și manipulării la depozit și la punctul de vânzare.

LARGE palet – 10 per camion

Paleta L conține cea mai mare cantitate de copaci și este cea mai rentabilă metodă de transport, permite citirea rapidă. Fiecare palet conține între 60 și 200 de copaci. Un încărcător cu încărcătură completă este format din 10 paleți cântărind 800-1400 kg și descărcați prin încărcături telescopice sau îmbinări de cauciuc.

Medium palet – 20 per camion

Paletul M este pe jumătate la fel de mare și poate conține 35-100 de copaci pe. în funcție de dimensiunea și calitatea lemnului. Logistica este mai flexibilă, cu un număr mai mic de copaci. paletul permite livrarea și manipularea mai ușoară la punctul de vânzare și depozit. În plus, paletul M este mai ușor și mai stabil decât paletele tradiționale L.

SMALL palet – 30 per camion

Cel mai mic palet – S-palet  – oferă cel mai mic număr de copaci pe. palet. Este o alegere populară pentru centrele mici de grădinărit și puncte de vânzare. Acest tip de palet cântărește în mod obișnuit mai puțin de 500 kg și poate fi ușor manipulat cu stivuitoare mici sau ascensoare manuale de paleți.

Calitatea de livrare

Silva Group se află în fruntea industriei când vine vorba de implementarea tehnologiei moderne și a inovației în logistică. Oferim un flux de livrare zilnic compus din tiruri, camioane, si dube astfel incat sa livram marfa rapid si sigur. Ca răspuns la cererea de pe piață, am introdus 3 dimensiuni diferite de paleți pentru a asigura cea mai bună logistică și manipulare posibilă.

O afacere ușoară și bună

Suntem ușor de făcut afaceri și partenerii noștri comerciali vor fi repartizați unui manager de cont care acționează în relația dintre compania dvs. și Silva Group, oferind afacerii dvs. de pom de Crăciun oportunitatea de a prospera și de a crește. Managerul contului dvs. este garanția unui Crăciun fără probleme și de succes.

Sistemul de etichete propriu-zis leagă pomul de brad individual cu logistica, de la selecție în toamnă până la paletizare.

Toate etichetele au coduri și numere EAN în mod continuu pentru a asigura trasabilitatea copacilor.

Feedback-ul primit de la clienții noștri arată că sistemul nostru de etichetare a devenit din ce în ce mai popular. Lucrăm cu etichetarea la intervale de înălțime de 25 cm – dar furnizăm și copaci cu etichete în intervale de 50 cm.

Culoarea etichetei indică calitatea / sortarea, iar numărul mare la fiecare capăt indică înălțimea arborelui.

De exemplu, etichetă care indică numărul „6”, care poate fi tradus la înălțimea arborelui cu 175-200 cm.

Numerele mari facilitează clienții și personalul dvs. de vânzări să înțeleagă intervalele de înălțime.

Iti aducem pomii pregatiti

Unii dintre clienții noștri preferă să fie ascutiti copacii. De exemplu, pe anumite piețe, pomii sunt expusi in suporti. Vă oferim lucrarea pentru dvs. și livrarea copacilor predefiniți în trei dimensiuni diferite, astfel încât punctul de vânzare să nu trebuiască să petreacă timp pentru această sarcină:

  • 40 mm (potrivite pentru copaci până la 125 cm)
  • 50 mm (potrivite pentru copaci până la 175 cm)
  • 60 mm (potrivite pentru copaci până la 250 cm)

BRAZI DE CRACIUN

Brazi Taiati, Brazi cu Radacina, Brazi in Ghiveci

Silva Group Romania s-a specializat de-a lungul anilor in importul, distributia si recent producerea de Brazi tip Nordman (Abies Nordmanniana). Deasemenea dispune de capacitati sporite pentru distributia de specii de Brazi mai rar intalniti in Romania. Putem mentiona: Brazii Nobili (Abies Nobilis), Molizii Argintii Fat Albert si Fastigiata, Molizii Albastri (Hoopsi), dar si renumitii Brazi Albi (Abies Concolor).

Compania noastra colaboreaza cu cei mai mari producatori de conifere din Europa si detine o baza de date impresionanta cu speciile de brazi pe care le poate comercializa atat en-gros cat si en-detail.

Conform principiilor de guverneaza piata Europeana de conifere, Silva Group Romania s-a aliniat la standardele ce se impuneau si garanteaza pentru calitatea si originea produselor comercializate.

Brazii comercializati de catre compania noastra pot avea destinatii diferite, de la Bradul (taiat) clasic pentru Craciun, pana la brazi cu radacina favorabili plantatilor la cheie de dimensiuni mici sau mari.

Un procent impresionant de 60% il reprezinta Brazii cu Radacina, de calitate Extra, pe care Silva Group Romania ii distribuie in fiecare an. In acest fel s-a determinat crearea unei imagini pozitive fata de tara noastra si pentru cetatenii ei care prefera intr-un numar din ce in ce mai mare arborii cu radacina.