FRANCIZA

”Tinta noastra sunt beneficiarii finali ai pomilor de craciun, adica populatia, astfel incat nevoile noastre se indreapta spre comunitati urbane ce depasesc 50.000 de locuitori, urmand ca, din anul 2012, odata cu inceperea exploatarii noilor plantatii, sa ne orientam si asupra localitatilor mai mici. (Stefan Voicu)”

Pe langa comercializarea pomilor de Craciun, a utilajelor şi consumabilelor adiacente, Silva Group Romania vine in sprijinul partenerilor cu un pachet complex de servicii pentru dezvoltarea afacerii.

Incepand cu sezonul 2009, pentru a veni in intampinarea cerinţelor pieţei si la insistenta partenerilor nostri, Silva Group Romania lanseaza sistemul de franciza. Ca titular al unui contract de fraciza, aveti urmatoarele avantaje:

– apartenenţa la un sistem unitar, sigur, (reteaua de franciza) şi dezvoltarea unei afaceri profitabile, chiar şi în conditiile economico-financiare severe pe care le traversăm;

– asigurarea succesului afacerii prin raportul calitate-preţ oferit cumpărătorilor,

– posibilitatea de a muta franciza dintr-o locatie in alta sau dintr-o localitate in alta, in functie de oportunitatile de vanzare;

– intrarea in sistemul de franciza nu necesită o experienta anterioară in vanzarea articolelor de Crăciun.

Silva Group Romania asigură o gamă variată de pomi de Craciun in ceea ce priveşte soiurile şi categoriile de calitate, precum şi o gamă variată de produse şi servicii adiacente acestora.

–          Asistenţa tehnica specializata in amenajarea punctelor de lucru, precum şi instruirea personalului dvs pentru manipularea utilajelor puse la dispoziţie.

–          Invitatii la traininguri specializate pentru manageri, seminarii si conferinte internationale.

–          Dotările pe care le punem la dispozitia partenerilor nostri sunt:

o   căsuţe din lemn (200/300cm sau 300/400cm),

o   panouri de gard metalic mobil pentru împrejmuirea punctului de desfacere (200/350cm/buc) cu elemente de prindere şi stabilizare,

o   freză electrică rotundă pentru aşchierea precisa a trunchiului in vederea fixarii pomului in suport (Ø4cm, Ø6cm, Ø8cm, etc),

o   masina electrica de filetat trunchiul pentru fixarea în suport de lemn,

o   masina de impachetat in plasa Ø25cm, Ø34cm, Ø45cm.

– Promovare: publicitate prin partenerii nostri consacrati, Antena 1 şi Kanal D, precum si prin alte canale media,

o   bannere, materiale promoţionale (afişe, flyer-e, etc), panouri sandwich,

o    promovare online pe site-uri de specialitate.

o   Materiale promoţionale: tricouri, geci, pelerine, manuşi de protectie, cizme, şepci, pixuri, brichete, agende, calendare, etc.

–          Veţi beneficia de cel puţin un articol de Crăciun destinat vânzării promoţionale, (ex: Abies Nordmanianna 1,5-2,5m, preţ promotional de vanzare: 69,99 lei)

–          Toate articolele sunt etichetate cu: sigla Silva Group Romania, denumirea produsului, instructiuni de folosire si ingrijire, cod de bare.

–          Transportul gratuit al produselor, in cele mai bune conditii, pana la punctul dvs de lucru.

Pentru partenerii care sunt interesati de aceasta afacere, insa nu au un punct de lucru destinat depozitarii si comercializarii de pomi de Crăciun, SGR poate favoriza obtinerea unor contracte de inchiriere pentru astfel de locatii.

Pentru pomii de Craciun cu radacina cat si pentru plantele ornamentale, SGR este singura fima care ofera garantie la un an de la livrare.

Conditiile pentru obtinerea unei francize sunt:

Parteneri eligibili sunt societatile comerciale din zona urbana, cu puncte de lucru in localitati de peste 50.000 locuitori.

Partenerul de franciza are obligatia de a respecta legislatia in vigoare privind comercializarea pomilor de Craciun.

Silva Group Romania va verifica permanent respectarea standardelor de pret si calitate a serviciilor impuse prin contract si il va sprijini pe partener in construirea si dezvoltarea afacerii.