PARTENERI

Silva Group Romania a dezvoltat in ultimul an un excelent sistem de franciza pentru toate persoanele care doresc sa intre in domeniul comercializarii de brazi si plate ornamentale. Beneficiile partenerilor pleaca de la minim 10% profit si pot ajunge in unele cazuri si pana la 200%.

Franciza nu este unicul sistem promovat de Silva Group Romania pe piata romaneasca.

Din 2010 am lansat sistemul de “Parteneriat CO”, adica Parteneriat Cerere si Oferta care, spre deosebire de Franciza, aduce ceva unic pe piata romaneasca: Interactivitatea. Va vom prezenta mai jos detalii despre acest sistem in format Intrebare si Raspuns.

“Parteneriat CO”

I: Cui se adreseaza ?
R: Oricarei persoane fizice sau juridice cu minim de potential silvic*, servicii de logistica, peisagistica, topiaria etc.

I: Cat ma costa sa intru in acest sistem ?
R: Zero lei. Sistemul este gratuit si se axeaza in primul rand pe dipozitia si buna credinta a vanzatorilor si a cumparatorilor.

I: Ce acte sunt necesare ?
R: Completarea unui formular online ce va fi validat ulterior prin semnatura sau stampila.

I: Cine este vanzatorul ? Cine este cumparatorul ?
R: Vanzatorul este acel agent economic care detine un stoc de produse, o baza logistica competenta, abilitati tehnice pentru amenajari si design exterior, topiaria etc. Aceste produse si servicii vor fi listate de Silva Group Romania pe siteul oficial, pe MagazinulDeBrazi.ro sau MagazinulDePlante.ro in scopuri comerciale. Iar Cumparatorul este cel care doreste achizitionarea de produse sau servicii listate de Silva Group Romania pe siteurile oficiale.

I: Cum functioneaza sistemul ?
R: Daca sunteti furnizor de produse sau servicii si aveti deja un stoc de produse sau o baza de servicii pe care consideram ca le putem valorifica nu trebuie decat sa ne transmiteti oferta Dvs iar noi o vom promova prin toate mijloacele posibile pentru a realiza comertul propriu-zis. Daca sunteti cumparator/consumator de produse sau servicii nu trebuie decat sa vizitati siteul nostru periodic pentru ofertele actualizate.

Pentru mai multe detalii legate de sistemul “Parteneriat CO” va rugam sa ne contactati prin E-Mail sau Telefon.

*Potentialul silvic este reprezentat de posibilitatea unui agent economic de a furniza produse silvice.