PLANTATII LA CHEIE

Conceptul a luat fiinta in anul 2009, in acelasi timp cu cresterea cererilor pentru Franciza Silva Group Romania.

Un numar insemnat de persoane si-au exprimat intentia directa de a-si valorifica pamanturile, care nu mai faceau obiectul unei specule imobiliare, in domeniul silviculturii. S-a descoperit cu aceasta ocazie si potentialul pe care il are acest tip de afacere.

Silva Group Romania vine in ajutorul micilor si marilor intreprinzatori cu solutii complexe pentru dezvoltarea de plantatii de arbori sau plante ornamentale. De la seminte pana la training specializat pentru intretinerea, fertilizarea si eficientizarea plantatiilor.

In occident se foloseste termenul de “Ready Made” pentru acest tip de plantatii, iar profitabilitatea incepe sa se remarce incepand cu al 4-lea an de existenta. In Romania, datorita solului fertil, s-a remarcat ca profitabilitatea incepe sa apara inca din anul 2 de exploatare.

Silva Group Romania ofera si solutii avansate de Plantatii la Cheie, oferind arbori deja crescuti, cu varste cuprinse intre 5 si 10 ani. Tinand cont de rata de crestere a preturilor si a orientarii din ce in ce mai accentuate catre acest domeniu, putem afirma ca profitul unei Plantatii la Cheie Avansate poate ajunge la 100% in decurs de 3 ani.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon.