PLANTE ORNAMENTALE

Acest domeniu este unul foarte sensibil pentru Romania, datorita faptului ca tipologia cumparatorului de plante ornamentale este deosebita de cea tipic occidentala. Iubitorul de plante din Romania este avid dupa frumos si nu numai dupa design si arhitectura, dar pentru diversitate. Aceasta ramura a industriei silvice este in continua crestere de la an la an.

In prezent, Silva Group Romania livreaza in regim de permanenta Arbori si Plante Ornamentale pentru autoritatile locale si companii de constructii rezidentiale, contribuind in mod activ la cresterea suprafetelor verzi din Romania.

In medie, un client interesat de plante ornamentale achizitioneaza cel putin o data pe luna 2 plante sau un arbore decorativ, fie pentru casa fie pentru gradina. Preferintele clientilor romani, in ceea ce priveste aceasta ramura, se indreapta catre plantele exotice si o varietate din ce in ce mai abundenta de specii unicate cu crestere rapida (Paulownia, Sequoia, Albizia Julibrisin, Eucalipt etc).

Silva Group Romania a livrat in ultimii 5 ani plante si arbori ornamentali ce ar putea acoperi fara probleme sute de hectare de pamant.

Remarcam Romania ca o tara in curs de dezvoltare, din punct de vedere al spatiilor verzi, prin urmare se asteapta ca in urmatorii 10 ani cererea sa depaseasca oferta.

“Magazinul de Plante”, un proiect al Silva Group Romania se afla deja in preferintele vizitatorilor, fie pentru a achizitiona plante sau arbori, din comfortul casei lor, fara a mai pierde timp sau pentru simpla informare. El poate fi accesat la adresa www.MagazinulDePlante.ro .

Va invitam sa accesati albumele cu plante si arbori